• Grill


  ALLE VLEESGERECHTEN WORDEN BEREID OP DE VAPEUR-GRIL

  MRIJ ( Maas-Rijn-IJssel ) vlees van Piet van den Berg, uit eigen mesterij, is natuurlijk en eerlijk vlees van ongekende kwaliteit, de roodbonte koeien worden ouderwets gemest, een uitgebalanceerde mix van suikerpulp, stro, krachtvoer en leidingwater, het geheim zit in de mix, een topproduct.


  FF Swanjéé onderneemt duurzaam
  wij schenken veel aandacht aan ”beter eten” ofwel real food, de producten zijn afkomstig uit eigen streek en/ of zijn biologisch, ambachtelijk of seizoensgebonden, er staat bijvoorbeeld uitsluitend duurzame vis op de menukaart, volgens MSC-keurmerk


  Lees meer

 • Wapazz  WAT ZIJN WAPAZZ?????
  Wapazz zijn internationale ”wereldse” kleine gerechten van hoge kwaliteit. Het staat eigenlijk voor wereldse tapas.
  Twee Wapazz zijn qua formaat samen ongeveer een normaal voorgerechtje. Bijna alle Wapazz zijn ook als Wapazz groot verkrijgbaar, dan is het qua formaat een voorgerecht.
  U kunt de Wapazz gezellig samen bestellen, dan zetten we er kleine bordje bij en smullen maar. Natuurlijk kunt u ook gewoon uw eigen gerechtjes uitzoeken. Bestellen mag per gang, of ineens meerdere gangen tegelijk. U bepaalt!

  Alles mag ook gecombineerd worden met gerechten van de grill-kaart. U kunt dus zelf bepalen hoeveel u neemt, de keuze is ruim. Vele smaakbelevingen liggen zo voor het oprapen.

  Speciaal voor de borrelaars:
  Als de keuken is gesloten heeft FF Swanjéé op Vrijdag en Zaterdag avond tot 0.00 uur nog de Late Night Wapazz. Dit zijn enkele kleine gerechtjes die dan voor u door de bediening worden bereid. Denk bijvoorbeeld aan een overheerlijke Sashimi of Blacktiger Scampi's in Hong Kong saus.  Lees meer

 • Wines


  Heerlijke Wijnen

  Hoe komt het toch dat sommige wijnen iets magisch hebben als u ze proeft. Iets hebben wat u een gelukzaligheidsgevoel geeft, veroorzaakt door de kracht en/of uitbundigheid van de wijn, de levendigheid, de geur, u hoeft de wijn niet te begrijpen, als u maar geniet van hetgeen u proeft.

  Ook een voor de hand liggende verklaring kan zijn het aangename gezelschap waarin u verkeert, immers in opperbeste stemming hebt u besloten om al dan niet met uw partner te genieten van een mooi glas wijn. Weet u, de sfeer, de gezelligheid, de romantiek die het restaurant uitstraalt, het enthousiasme van de keukenbrigade en de bediening maakt dat deze avond voor u een beleving wordt. Temeer, twee wijnspecialisten in huis, allebei Vinoloog aan de Wijnacademie, kunnen u en uw gezelschap perfect adviseren in uw wijnkeuze.

  De 18 open wijnen maken dat u zowel uw uitverkoren wijn per glas kunt drinken, maar ook door het kiezen van een 'flight' uw keuze per glas of fles daarin kunt bepalen.
  Voor de prijsopbouw in de wijnkaart hebben we zoals u in onderstaande tabel kunt lezen, bewust gekozen voor een vast opslag bedrag per fles, u kunt dan ook genieten van wijnen die normaliter in de horeca wel dertig tot veertig euro per fles hoger liggen.

  Geen wijn is zo rijk aan associaties als de wijn die het stempel draagt van een ervaring uit de eerste hand. (Hugh Johnson)

  Met klinkende groet,

  Kim Spanjer & Steef Spanjer


  Er is uitgegaan van een vast opslagbedrag ingedeeld in categorieën, nl.:
  Wijnen tot € 10,- inkoop kennen een opslag van € 17,-
  Wijnen van € 10,- tot € 20,- inkoop een opslag van € 21,-
  Wijnen van € 20,- tot € 30,- inkoop een opslag van € 25,-
  Wijnen vanaf € 30,- inkoop een opslag van € 29,-
  Lees meer

 • Cocktails


  Voor u speciaal geselecteerd, heerlijke cocktails, altijd à la minute gemaakt met verse en goede ingrediënten.

  Staat uw favoriet niet tussen het rijtje? Vraag het aan uw gastheer/ gastvrouw en als de ingrediënten voorradig zijn, maken we deze graag.

  Vraag naar onze cocktail van de dag!
  Voor slechts € 4,- maken wij voor u een overheerlijke Swanjéé Cocktail


  Lees meer

Welkom bij ff Swanjéé

Vanaf 17 oktober: een geheel vernieuwde wapazz kaart!

Genieten van gastvrijheid in een ongedwongen ambiance.

Zowel voor de lunch, borrel of diner bent u

bij ons op de goede plaats.    


Iedere eerste vrijdag van de maand:
FFrizzling Friday Cocktail Night

Alle coctail vijf euro (m.u.v. de champagnecocktail).Mis het niet!
7  NOVEMBER 23:00hNU: nieuwe kaart per 16 oktober !

Wat is ff Swanjéé??, filosofie van het bedrijf en
wie is Piet van den Berg??

Lees meer

Adres

Restaurant ff Swanjéé

Hinthamerstraat 76-78
5211 MS 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073 614 78 32
E-mail: ffswanjee@live.nl Dinerbon:
Leuke cadeautip!
ff Swanjéé heeft prachtige dinerbonnen vanaf € 20,-  te bestellen via ffswanjee@live.nl  of af te halen aan de Hinthamerstraat.
Indien gewenst maken we de dinerbonnen met uw persoonlijke boodschap.

Openingstijden

Alle dagen geopend
zo-vr   12.00 tot 22.00 uur
vr/za   12.00 tot 22.30 uur
FF Lunchen?

ff Swanjéé is dagelijks vanaf 12.00 uur open voor een lekker kopje koffie met bossche bol en voor een snelle lunch.

Voor de lunchkaart: lunchkaart